Fazer Food Services oli virallinen Lahden 2017 MM-kisojen VIP-catering -yhteistyöyritys. Yhteistyön tuloksena syntyi trendikkään rentoa, huipputason VIP-ruokaa kutsuvieraille ravintola Voitossa ja VIP-alueilla.

Lahden 2017 MM -juhlakisojen VIP-ruokaa tarjoiltiin tapahtuman aikana viidessä eri pisteessä kuten ravintola Voitossa sekä hiihtomuseossa. Ravintola Voitosta oli suorat näkymät hyppyrimäkiin, joten kisavieras pääsi nauttimaan samanaikaisesti mahtavasta ruoasta ja jännittävästä urheilusta.

 

Herkullisia tarjottavia

Fazer Culinary Team -olympiakisajoukkueen kapteeni Mika Pesonen on suunnitellut Lahden MM-kisojen herkulliset menut eri pisteisiin. Suunnittelussa on painotettu kotimaisia luonnonraaka-aineita sekä sesongin herkkuja. Menukokonaisuuksissa näkyi vahvasti myös kasvispainotteisuus, uusia makuyhdistelmiä – kotimaisia juureksia ja kasviksia uudella tavalla esiteltynä.

   

 


Lahden kisat 2017 ja esikisat toimivat kansainvälisenä foorumina suomalaisen ruokakulttuurin esiintuomiselle. Fazer Food Services on laadukas isojen tapahtumien osaaja. Vahva gastronominen osaaminen ja huipputason keittiömestarit johtavat innovatiivisiin, trendikkäisiin ratkaisuihin ja mahtavaan ruokaan. Fazer Culinary Team -olympiakisajoukkue sai arvoisensa menestyksen voitettuaan kultaa catering -sarjassa vuoden 2016 lopulla järjestetyissä kokkiolympialaisissa.

 

”Kiitokset kaikille tasapuolisesti miellyttävän, sujuvan ja MM-kisahenkisen tapahtuman toteutuksesta eilen Lahdessa!”
Hanna Tuominen, TAPAUS