Fazer hoiti Farmarin 2017 näyttelyalueella kahvila- ja ravintolapalveluita. Näyttelyalueelle rakennettiin monipuolinen valikoima ravintoloita ja kahviloita.

Kotimaisia makuelämyksiä ja lähiruokaa


Fazerin keittiömestarit suunnittelivat monipuolisen valikoiman tarjottavia Farmari 2017 tapahtumaan. Lähtökohtana perinteiset, suomalaiset raaka-aineet ja maut sekä lähiruoka. Makuelämykset toteutettiin paikallisia perinteitä kunnioittaen, tuoden joukkoon myös moderneja makuja.

 

Ruokaa moneen makuun

Tapahtuma-alueella oli tarjolla monipuolisia ruokapalveluita: kahviloita, grillipisteitä, perinteisempää lounasruokaa sekä uutuutena Fazerin Food truck - ruoka-auto. Farmari alueella kahviloita oli kolme, Puusti, Munkki ja Rinkeli. Tarjoama kahviloissa koostui paikallisista herkuista, kuten mokkapaloista, korvapuusteista ja valikoimasta lähileipomoiden leipiä. Kahvilapuolella pääsi myös tutustumaan Fazerin omaan munkkibaariin.

Farmari alueen messuravintolassa tarjoiltiin päivittäin perinteistä kotiruokaa: Farmarin possua, lohilaatikkoa ja kasvis-kaurapaistosta. Myös Seinäjoki Areenan ravintola tarjosi päivittäin vaihtuvan runsaan lounasbuffetin.

Moderneja makuja pääsi myös maistelemaan. Areenan ravintolapalvelut tarjosivat makuelämyksiä street food otteella. Burgereita rotukarja- tai lohitäytteellä sekä perinteikkäitä lihapullia. Grilliherkkujen ystäville oli tarjolla useita pisteitä ympäri Farmari aluetta. Pisteissä tarjoiltiin herkullisia Atrian makkaroita sekä uutena tulokkaana nyhtöpossu- ja kasvishodareita.