TAPAHTUMAT

Monipuolinen cateringpalvelumme loihtii herkulliset tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin. Suunnittelemme ja järjestämme yritysjuhlat, lounas- ja illallistilaisuudet ja suurtapahtumien ruokailut ammattitaitoisesti, asiakastamme kuunnellen.

 

Toteutamme toiveiden mukaiset tarjoilut kaikkialla Suomessa. Tulemme niin jäähalliin kuin vaikka metsään tekemään tapahtumastasi ikimuistoisen.

Tapahtumatiimimme tulee myös paikan päälle huolehtimaan järjestelyistä.

Hoidamme festivaalien VIP-tarjoilut, ravintolatoiminnot ja yhteistyökumppaneiden ruokailut hyvällä fiiliksellä luoden unohtumattomia kokemuksia. Tulemme asfalttiviidakkoon tai pellon laidalle ja järven rannalle tuomaan iloista mieltä ja herkullisia ruokia.

Suunnittelemme monipuolisia vaihtoehtoja, jotta osallistujat ja tukijoukot voivat nauttia kisahumusta. Meiltä saa vegaanisia ruokia sekä proteiinipitoisia välipaloja.

Tarjoamme vastuullista ja laadukasta palvelua - meille jokainen tapahtuma on hyvä tarina. Teemme maittavat tarjoilut kaikenlaisiin yritystapahtumiin kuten pikkujouluihin, vuosijuhliin, harjakaisiin ja messutapahtumiin. Toteutamme myös monen paikkakunnan kiertueet kuten road show't ja asiakastilaisuudet.