Fazer Food Services övertog restaurang- och konferensverksamheten i Hotel Haaga Central Park och campusrestaurangen i Haga den 1 februari 2019. Välkommen på konferens på det välmåendeinriktade hotellet vid Helsingfors centralpark!

Alla konferenslokaler har gott om utrustning och är behagliga för alla sinnen. De ljusa, harmoniska färgerna, det naturliga ljuset och den omgivande naturen skapar en lugn men energisk stämning under mötesdagen.

Konferenslokalerna har fått namn efter skogs- eller naturområden i centralparken. Vi erbjuder åtta (8) konferenslokaler med gott om utrustning där ingen är den andra lik. Den största bokningsbara lokalen är ett auditorium som rymmer 240 personer och den minsta är inspirationsrummet Männikkö för 10 personer.

Det gröna och energiska temat syns också i mötesserveringen. Genom att du tar hand om dig själv och satsar på välmående håller du dig pigg hela dagen. Läs mer om Hotel Haaga Central Parks konferenslokaler eller kontakta oss!

Restaurang Central Park som finns i anslutning till konferenslokalerna betjänar kunderna från morgon till sent på kvällen. Läs mer om restaurangen och dess tjänster här.