5 tärkeintä vinkkiä hääjuhliin - Näillä onnistut takuuvarmasti.

Haluatko luoda ikimuistoisia elämyksiä? Hääjuhlien suunnittelu on pitkä prosessi ja voi uuvuttaa kokeneenkin suunnittelijan. Vinkkiemme avulla pääset suunnittelussa vauhtiin – muista, että voit aina kääntyä ammattilaisten puoleen!

Aloita ajoissa

Päätä juhlapäivä ja tarkista vieraiden määrä. Pohdi, haluatko häihinne jonkin teemaan vai mieluummin perinteisen hääjuhlan. Etsi tila juhlallenne, tässä on hyvä olla hyvissä ajoin liikkeellä. Suosituimmat tilat varataan jo 1-2 vuotta ennen h-hetkeä! 

 

Määrittele budjetti

Jotta kulut pysyisivät kurissa, määrittele heti alkuun häidenne budjetti. Tee avuksesi alustavaa listausta tarvittavista asioista ja mieti, paljon olet niihin valmis käyttämään. Pienistä ostoista tulee yllättäen suuri kuluerä!

 

Aikataulu

Kun olet suunnitellut hoidettavien asioiden muistilistan ja budjetin, kirjaa myös tapahtumapäivän alustava aikataulu muistiin. Se helpottaa suunnittelua ja
vähentää viime hetken yllätyksiä.

Muista varata riittävästi aikaa ruokailuun, siirtymisiin sekä vapaaseen seurusteluun - soljuva päivä antaa kaikille mahdollisuuden nauttia juhlista!

 

Hyödynnä ammattilaisten apu

Apu osaavilta ammattilaisilta helpottaa stressiä ja auttaa onnistumaan. Hoidamme halutessanne kaiken tilasta tarjoiluun ja mahdolliseen ohjelmaan. Tällöin hääpari voi nauttia täysin omasta juhlapäivästään. 

 

Muista kiittää osallistuneita

Pieni kiitos osallistuneille antaa juhlallenne loppusilauksen ja juhlat jäävät elämää jokaisen vieraan mieliin. 

 

Tehdään unelmista totta. Yhdessä!

Laadukas tilaisuus syntyy kokonaisvaltaisesta elämyksestä. Ammattitaitoisen henkilökuntamme luoma laadukas ruoka, sujuva palvelu sekä ainutlaatuiset tilamme ympäri Suomen tekevät tapahtumastanne ikimuistoisen.

Ota yhteyttä!