Kokoustilat Tampere

KOKOUSTILAT TAMPEREELLA

Oletko järjestämässä kokousta Tampereella? Fazerilla on kaksi upeaa kokous- ja juhlatilaa Tampereella. Tilamme sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa ja sen välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tyylikkäät tilat, maistuvat tarjoilut ja tunnelmallisen ympäristön tilaisuuksiisi.

Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi kokouksiin, koulutustilaisuuksiin tai neuvotteluihin. Löydät meiltä edustavia, monikäyttöisiä tiloja myös yritystapahtumiin, seminaareihin ja edustustilaisuuksiin.

Voit järjestää monipuolisissa tiloissamme sekä aivan pieniä että suuriakin yritystilaisuuksia. Meillä on kabinetteja, auditorioita ja kokoustiloja Tampereella 4–700 hengelle – kaikkiin yrityksesi tarpeisiin!

Jos etsit nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettuja tiloja, jotka soveltuvat myös suurelle osanottajamäärälle, Valtatie 30 tarjoaa valoisat, modernit puitteet tilaisuudellesi. Tulli Business Parkin tyylikäs, avara ravintolasali sijaitsee puolestaan aivan Tampereen ydinkeskustassa ja soveltuu hyvin myös vaikkapa juhlaviin iltatilaisuuksiin. Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit hääpaikkaa tai juhlatiloja yritys- tai perhejuhliin Tampereen alueelta.

Tampereen kokous- ja juhlapalvelumme sisältävät luonnollisesti myös tarjoilut. Laadukas catering-palvelumme luo tilaisuuksiisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, cocktail-palat tai kokouskahvit? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlapalvelumme tarjoaa myös monipuolisen valikoiman valmiita kokouspaketteja, joista voit valita.