Kokoustilat Vantaa

KOKOUSTILAT VANTAA

Oletko järjestämässä kokousta Vantaalla? Fazerilla on tyylikkäitä, moderneja kokoustiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä lentoasemalta ja Kehä III:lta. Tarjoamme tilaisuuksiisi upeat puitteet ja herkullisen cateringin.

 

Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi kokouksiin, koulutustilaisuuksiin tai neuvotteluihin. Löydät meiltä edustavia, monikäyttöisiä tiloja myös yritystapahtumiin, seminaareihin ja edustustilaisuuksiin.

 

Voit järjestää monipuolisissa tiloissamme sekä aivan pieniä että suuriakin yritystilaisuuksia. Fazerilla on Vantaalla kabinetteja, auditorioita ja kokoustiloja 4–180 hengelle – kaikkiin yrityksesi tarpeisiin! Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit tunnelmallista hääpaikkaa tai juhlatiloja yritys- tai perhejuhliin pääkaupunkiseudulta.

 

Haluatko tarjota tilaisuutesi osanottajille jotain ainutlaatuista? Mitä jos veisit heidät kokouksen päätteeksi kokkikouluun, suklaakouluun tai näyttelykierrokselle Fazerilaan? Fazer Experience Visitor Centre tarjoaa kokouksellesi oheisohjelmaa, joka jättää mukavan muiston. Vierailukeskuksen Karl Fazer -sali sopii yritys- ja yksityistilaisuuksiin 10-180 hengelle. Idea Bakery on luova idealeipomo 1-20 hengelle.

Avara ja valoisa Ensimmäinen Savu -ravintolamme sijaitsee sujuvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Virkamiehessä. Tänne on helppo tulla vaikkapa suoraan lentokentältä! Ensimmäisessä Savussa on auditorion, ravintolasalin ja kabinettien lisäksi myös upeat edustussaunatilat kokousten ja illanviettojen järjestämiseen.

 

Kokous- ja juhlapalveluihimme Vantaalla sisältyy myös catering. Ammattitaitoinen catering-palvelumme luo tilaisuuksiisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, cocktail-palat tai trendikäs katuruoka? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlapalvelumme tarjoaa myös monipuolisen valikoiman valmiita kokouspaketteja, joista voit valita.