Kokoustilat Turku & Salo

KOKOUSTILAT TURKU & SALO

Oletko järjestämässä kokousta Turussa tai Salossa? Fazerilla on tyylikkäitä kokoustiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tilaisuuksiisi upeat puitteet ja herkullisen cateringin.

 

Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi kokouksiin, koulutustilaisuuksiin tai neuvotteluihin. Löydät meiltä edustavia, monikäyttöisiä tiloja myös yritystapahtumiin, seminaareihin ja edustustilaisuuksiin.

 

Voit järjestää monipuolisissa, muunneltavissa tiloissamme sekä pieniä että suurempiakin yritystilaisuuksia. Fazerilla on Turussa kokoustiloja 20–200 hengelle ja Salossa 10–170 hengelle – kaikkiin yrityksesi tarpeisiin! Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit tunnelmallista hääpaikkaa tai juhlatiloja yritys- tai perhejuhliin Turun seudulta.

 

Fazerin kokoustilat Turussa tarjoavat kokouksiisi pientä ekstraa. Tilat ovat historiallisesa kohteessa, Turun linnassa. Voit halutessasi yhdistää kokoukseen vaikka linnan opastetun kierroksen.

 

Salossa teitä palvelee moderni Salon Iot Campus lukuisineen eri tiloineen. Capmukselta löytyy sekä ravintolan että lounge tyylisen kahvilan palveluita.

 

Kokous- ja juhlapalveluihimme Turun seudulla sisältyy myös catering. Ammattitaitoinen catering-palvelumme luo tilaisuuksiisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, cocktail-palat tai trendikäs katuruoka? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlapalvelumme tarjoaa myös monipuolisen valikoiman valmiita kokouspaketteja, joista voit valita.