Kokoustilat Seinäjoki

KOKOUSTILAT SEINÄJOKI

 

Etsitkö kokoustiloja Seinäjoelta? Fazerilla on tyylikkäitä, moderneja tiloja aivan kaupungin keskustassa ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tilaisuuksiisi upeat puitteet ja herkullisen cateringin.

 

Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi kokouksiin, koulutustilaisuuksiin tai neuvotteluihin. Löydät meiltä edustavia, monikäyttöisiä tiloja myös yritystapahtumiin, seminaareihin ja edustustilaisuuksiin.

 

Voit järjestää monipuolisissa tiloissamme sekä aivan pieniä että suuriakin yritystilaisuuksia. Fazerilla on Seinäjoella kabinetteja, auditorioita ja kokoustiloja muutaman hengen kokouksiin tai vaikka 5 000 hengen bankettiruokailuun. Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun haluat löytää tunnelmallisen hääpaikan tai juhlatilat yritys- tai perhejuhliin Seinäjoella.

 

Haluatko järjestää juhlasi paikassa, joka hurmaa vieraasi? Alvar Aallon suunnittelema Seinäjoen kaupunginteatteri sijaitsee ainutlaatuisessa Aalto-keskuksessa Seinäjoen keskustassa. Aallon suunnittelemilla Artek-kalusteilla ja -valaisimilla sisustetut tyylikkäät tilat sopivat kokouksiin ja yritystilaisuuksiin jopa 140 vieraalle.

 

Seinäjoki Areenan muunneltavat tilat soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin isoista tapahtumista pienempiin kokouksiin. Seinäjoki Areenan tiloissa voi tarvittaessa järjestää bankettiruokailun vaikka 5 000 hengelle! Kokoustiloja on 16-300 osallistujalle.

 

Kokous- ja juhlapalveluihimme Seinäjoella sisältyy myös catering. Ammattitaitoinen catering-palvelumme luo tilaisuuksiisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, cocktail-palat tai trendikäs katuruoka? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlapalvelumme tarjoaa myös monipuolisen valikoiman valmiita kokouspaketteja, joista voit valita.