Kokoustilat Lahti

KOKOUSTILAT LAHTI

 

Oletko järjestämässä kokousta Lahdessa? Fazerilla on tyylikkäitä, moderneja kokoustiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tilaisuuksiisi upeat puitteet ja herkullisen cateringin.

 

Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi kokouksiin, koulutustilaisuuksiin tai neuvotteluihin. Löydät meiltä edustavia, monikäyttöisiä tiloja myös yritystapahtumiin, seminaareihin ja edustustilaisuuksiin.

 

Voit järjestää monipuolisissa, muunneltavissa tiloissamme sekä pieniä että suurempiakin yritystilaisuuksia. Fazerilla on Lahdessa kabinetteja, auditorioita ja kokoustiloja 4–120 hengelle – kaikkiin yrityksesi tarpeisiin! Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit tunnelmallista hääpaikkaa tai juhlatiloja yritys- tai perhejuhliin Lahdesta.

 

Ravintola Voitto sijaitsee upealla paikalla
hyppyrimäen juurella Lahden urheilukeskuksessa. Isossa auditoriossa on moderni kokous- ja esitystekniikka ja paikkoja 80 hengelle. Ravintolasali ja tilausravintola soveltuvat enimmillään 80-120 hengelle. Psst! Piristä kokouspäivääsi kokeilemalla mäkihyppysimulaattoria läheisessä Hiihtomuseossa!

 

Kokous- ja juhlapalveluihimme Lahdessa sisältyy myös catering. Ammattitaitoinen catering-palvelumme luo tilaisuuksiisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, cocktail-palat tai trendikäs katuruoka? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlapalvelumme tarjoaa myös monipuolisen valikoiman valmiita kokouspaketteja, joista voit valita.