Kokoustilat Kouvola & Kuusankoski

KOKOUSTILAT KOUVOLA JA KUUSANKOSKI

Oletko järjestämässä kokousta Kouvolassa tai Kuusankoskella? Fazerilla on tyylikkäitä, historiallisia kokoustiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tilaisuuksiisi upeat puitteet ja herkullisen cateringin.

Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi kokouksiin, koulutustilaisuuksiin tai neuvotteluihin. Löydät meiltä edustavia, monikäyttöisiä tiloja myös yritystapahtumiin, seminaareihin ja edustustilaisuuksiin.

Voit järjestää monipuolisissa tiloissamme sekä aivan pieniä että suuriakin yritystilaisuuksia. Fazerilla on Kouvolassa ja Kuusankoskella kabinetteja, auditorioita ja kokoustiloja 16-300 hengelle – kaikkiin yrityksesi tarpeisiin! Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit tunnelmallista hääpaikkaa tai juhlatiloja yritys- tai perhejuhliin Kouvolasta tai Kuusankoskelta.

Kouvolassa Kasarmiravintola sijaitsee idyllisellä Venäjän vallan aikaan rakennetulla kasarmialueella. Kasarmiravintolassa on 200-paikkaisen ravintolasalin lisäksi kokoustiloja 16-192 hengelle.

Ravintola Koskela Kuusankoskella tarjoaa kokouksillesi upean historiallinen miljöön. Entisessä Kymijoentehtaiden edustuskerhossa on ravintolasali ja kahvilasali, joissa voit järjestää tilaisuuden enimmillään noin 300 hengelle. Pienemmissä saleissa on tilaa noin 60 hengelle.

Kokous- ja juhlapalveluihimme Kouvolassa ja Kuusankoskella sisältyy myös catering. Ammattitaitoinen catering-palvelumme luo tilaisuuksiisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, cocktail-palat tai trendikäs katuruoka? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlapalvelumme tarjoaa myös monipuolisen valikoiman valmiita kokouspaketteja, joista voit valita.