Kokoustilat Kokkola & Pietarsaari, Vaasa

KOKOUSTILAT KOKKOLA & PIETARSAARI, VAASA

Oletko järjestämässä kokousta Kokkolassa, Pietarsaaressa tai Vaasassa? Fazerilla on tyylikkäitä, moderneja kokoustiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tilaisuuksiisi upeat puitteet ja herkullisen cateringin.

Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi kokouksiin, koulutustilaisuuksiin tai neuvotteluihin. Löydät meiltä edustavia, monikäyttöisiä tiloja myös yritystapahtumiin, seminaareihin ja edustustilaisuuksiin.

Voit järjestää monipuolisissa tiloissamme sekä pieniä että suuriakin yritystilaisuuksia. Fazerilla on Kokkolassa ja Pietarsaaressa kabinetteja, auditorioita ja kokoustiloja jopa 500 hengelle – kaikkiin yrityksesi tarpeisiin! Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit tunnelmallista hääpaikkaa tai juhlatiloja yritys- tai perhejuhliin Kokkolasta, Pietarsaaresta tai Vaasasta.

Coccolita sijaitsee aivan kaupungin keskustassa kauppatorin kupeessa. Coccolitan avarat ja viihtyisät tilat sopivat sekä pienimuotoisiin kokouksiin että isompiin kongresseihin. Kokkola-sali on 500 hengelle sopiva seminaari- ja kongressisali. Lisäksi Coccolitassa on ravintolasali 160 vieraalle istuvaan tilaisuuteen tai cocktail-tilaisuuksiin jopa 800 hengelle sekä erikokoisia kokoustiloja.

Etsitkö tilaa, jossa ääni kantaa varmasti koko suurelle joukolle? Snellman-sali sopii suuriin kokoustilaisuuksiin erinomaisen akustiikkansa ansiosta. Istumapaikkoja on 400-600 tilaisuuden luonteen mukaan. Voit myös vuokrata ravintola- ja aulatiloja yhdessä tai erikseen.

Allegro sijaitsee Pietarsaaren sydämessä torin läheisyydessä. Asiakaspaikkoja ilmavassa ja vaaleassa tilassa on noin 200. Allegro tarjoaa tilaisuuteesi uskomattomat historialliset puitteet, joissa eri vuosisatojen rakennustyylit kohtaavat modernin tekniikan.

Vaasassa teitä palvelee Vaasan kaupunginteatterin ravintola Kulma. Ravintola Kulma sijaitsee Vaasan keskustassa arkkitehti A.W. Stenforsin suunnittelemassa, kauniin jugend-tyylisen teatteritalon hurmaavassa ja tunnelmallisessa ravintolasalissa. Laadukkaiden väliaika- ja juhlatarjoiluiden äärellä viihtyvät niin yritys- kuin perhejuhlienkin vieraat.  

Kokous- ja juhlapalveluihimme Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Vaasassa sisältyy myös catering. Ammattitaitoinen catering-palvelumme luo tilaisuuksiisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, cocktail-palat tai trendikäs katuruoka? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlapalvelumme tarjoaa myös monipuolisen valikoiman valmiita kokouspaketteja, joista voit valita.