Kokoustilat Iisalmi

KOKOUSTILAT KUOPIO JA IISALMI

Oletko järjestämässä kokousta Kuopiossa tai Iisalmessa? Fazerilla on tyylikkäitä, moderneja kokoustiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tilaisuuksiisi upeat puitteet ja herkullisen cateringin.

Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi kokouksiin, koulutustilaisuuksiin tai neuvotteluihin. Löydät meiltä edustavia, monikäyttöisiä tiloja myös yritystapahtumiin, seminaareihin ja edustustilaisuuksiin.

Voit järjestää monipuolisissa tiloissamme sekä aivan pieniä että suuriakin yritystilaisuuksia. Fazerilla on Kuopiossa kabinetteja, auditorioita ja kokoustiloja enimmillään 170 hengelle ja Iisalmessa jopa 500 vieraalle. Meiltä löydät kokoustilat kaikkiin yrityksesi tarpeisiin! Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit tunnelmallista hääpaikkaa tai juhlatiloja yritys- tai perhejuhliin Kuopiosta tai Iisalmesta.

Tietoteknia sijaitsee Kuopion Tiedelaakson vehreällä yliopistoalueella. Tietoteknian valoisat, modernit tilat muuntuvat helposti erilaisiin tilaisuuksiin. Isossa auditoriossa on paikka 170 hengelle ja ravintolasalissa 150 hengelle. Lisäksi Tietotekniassa on pienempitä tiloja enimmillään 10 tai 30 hengelle.

Etsitkö rentoa paikkaa kokouksellesi? Iisalmessa Olvi Oluthallin kokoustiloihin kuuluvat itse Oluthallin lisäksi tunnelmallinen panimoravintola ja kokouskabinetti. Oluthallissa perinteisille puupenkeille mahtuu istumaan noin 500 vierasta, ja muut tilat sopivat 40-120 vieraalle. Kesällä käytössä on myös viihtyisä terassi kauniin järvimaiseman keskellä.

Kokous- ja juhlapalveluihimme Kuopiossa ja Iisalmessa sisältyvät myös tarjoilut. Ammattitaitoinen catering-palvelumme luo tilaisuuksiisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, cocktail-palat tai trendikäs katuruoka? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlapalvelumme tarjoaa myös monipuolisen valikoiman valmiita kokouspaketteja, joista voit valita.