Kokoustilat Helsinki

KOKOUSTILAT HELSINGISSÄ

Etsitkö kokoustiloja Helsingistä? Fazerilla on useita upeita, muunneltavia kokoustiloja aivan Helsingin keskustassa ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Munkkivuoressa. Tarjoamme tyylikkäät tilat, maistuvat tarjoilut ja tunnelmallisen ympäristön tilaisuuksiisi.

Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi kokouksiin, koulutustilaisuuksiin tai neuvotteluihin. Löydät meiltä edustavia, monikäyttöisiä tiloja myös yritystapahtumiin, seminaareihin ja edustustilaisuuksiin.

Voit järjestää monipuolisissa tiloissamme sekä aivan pieniä että suuriakin yritystilaisuuksia. Meillä on kabinetteja, auditorioita ja kokoustiloja Helsingissä 4–400 hengelle – kaikkiin yrityksesi tarpeisiin! Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit hääpaikkaa tai juhlatiloja  yritys- tai perhejuhliin pääkaupunkiseudulta.

Etsitkö tilaisuuteesi jotain ainutlaatuista? Miltä tuntusi hurmata vieraat saunomalla Helsingin kattojen yllä? Ravintola Pääpostin edustussaunatilat 10. kerroksessa tarjoavat upean näkymän Töölönlahdelle. Tai etsitkö kokoustilaa, joka jättää pysyvän muiston? Historialliset tilammeWTC:n komeassa pankkiholvissa tai AnnaK:n uusrenessanssitalon huipulla takaavat hienot puitteet tilaisuuksillesi.

Helsingin kokous- ja juhlapalvelumme sisältävät luonnollisesti myös tarjoilut. Laadukas catering-palvelumme  luo tilaisuuksiisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, cocktail-palat tai trendikäs katuruoka? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlapalvelumme tarjoaa myös monipuolisen valikoiman valmiita kokouspaketteja, joista voit valita.