Joulunajan tapahtumat

Nyt on aika varata tila ja tarjoilut joulunajan tilaisuuksiin. Anna meidän hoitaa tilaisuutesi tarjoilut ja nauti jouluisasta tunnelmasta rauhassa. Vietä ihan oikeat pikkujoulut ravintolassamme!

 

Pikkujoulujen lisäksi järjestämme ravintoloissamme monenlaisia tilaisuuksia puurojuhlista vuosikokouksiin - sesongin suosituimmilla tarjoiluilla tietenkin. Vietä vaikkapa hetki yhdessä työkavereiden kanssa ja varaa joululounas.

 

Useista ravintoloistamme on myös mahdollista tilata ja noutaa kauden herkkuja helpottamaan omien joulutapahtumien järjestämistä tai napata jouluisia mukaanviemisiä tuliaisiksi.

 

Tässä muutamia paikkoja, joissa viettää ihan oikeat pikkujoulut:

 

Hyvän maun olohuone

 

Piipahda Kulmaan kuumalle glögille! Kahvilasta voit tilaa juhliisi kakkuja ja muita joulun herkkuja.

Joulunajan tapahtumat

Moni varmasti haaveilee perinteisistä pikkujouluista, joissa tavataan tuttavia ihan kasvotusten, nautitaan yhdessä olosta ja hyvästä ruoasta. Monikäyttöiset ravintolasalimme ja erilaiset muunneltavat tilamme ympäri Suomen ovat mainio paikka hyvän fiiliksen pikkujouluihin ja muihin tilaisuuksiin herkullisilla tarjoiluilla. Voit selailla tiloja kaupungeittain ja jättää tarjouspyynnön haluamaasi ravintolaan ASIO Varauspalvelun kautta.