Juhlatilat Vantaa

JUHLATILAT VANTAA

Oletko järjestämässä juhlia Vantaalla? Fazerilla on moderneja, muunneltavia juhlatiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme juhliisi tyylikkäät tilat ja maistuvat tarjoilut. Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi perhejuhliin, yritysjuhliin tai hääpaikaksi. Karonkka, edustustilaisuus tai pikkujoulut – kaikki onnistuu!

Monipuoliset tilamme soveltuvat yhtä hyvin aivan pieniin kuin hyvin suuriinkin juhliin. Voit olla varma, että löydät meiltä juuri tarpeisiisi sopivan, edustavan tilan – etsitpä juhlatilaa kymmenelle tai 180 hengelle! Voit järjestää tiloissamme istuvia tilaisuuksia ja cocktailtilaisuuksia yhtä lailla. Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit kokoustiloja yrityksellesi Vantaan alueelta. Katso myös pääkaupunkiseudun muut juhlatilamme!

Kaipaavatko juhlasi jotain lisämaustetta? Fazer Vierailukeskuksessa voit yllättää vieraasi esimerkiksi suklaa- tai kokkikoululla. Leivontakouluissa pääsette yhdessä leipomaan pullaa tai leipää. Mahtava idea esimerkiksi polttariohjelmaksi tai pyöreiden vuosien juhlistamiseen! Fazer Vierailukeskus on hauska ja valoisa paikka myös lasten ja nuorten synttärien järjestämiseen. Vierailukeskuksesta löydät juhlatiloja jopa 180 hengelle. Juhlat kruunaa näyttelykierros Fazerilassa!

Ensimmäinen Savu -ravintolamme on valoisa, avara juhlapaikka sujuvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Virkamiehessä. Ravintolassa on myös tyylikkäät saunatilat terasseineen illanviettoihin ja rentoihin juhliin. Ensimmäisen Savun saunatiloissa järjestät polttarit, kaveriporukan bileet tai juhlit pyöreitä vuosia 20-30-henkisellä porukalla.

Kokous- ja juhlapalveluumme Vantaalla kuuluu myös catering. Laadukas catering-palvelumme luo juhliisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, kakkukahvit tai trendikäs katuruoka? Istuva illallinen tai cocktailtilaisuus? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlasi kruunavat juhlapalvelumme loihtimat upeat täytekakut, jotka käyvät hääkakuksi, syntymäpäiväkakuksi tai jälkiruoaksi.