Juhlatilat Turku

JUHLATILAT TURKU

Oletko järjestämässä juhlia Turussa? Fazerilla on  historiallisia juhlatiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä, Turun linnassa. Tarjoamme juhliisi tyylikkäät puitteet ja maistuvat tarjoilut. Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi perhejuhliin, yritysjuhliin tai hääpaikaksi. Karonkka, edustustilaisuus tai pikkujoulut – kaikki onnistuu!

Monipuolisissa tiloissamme järjestät yhtä lailla pienet kuin suuretkin juhlat. Voit olla varma, että löydät meiltä juuri tarpeisiisi sopivan, edustavan tilan – etsitpä juhlatilaa 20 tai 200 hengelle! Voit järjestää tiloissamme istuvia tilaisuuksia ja cocktailtilaisuuksia. Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit kokoustiloja yrityksellesi Turun alueelta. 

Kokous- ja juhlapalveluumme Turussa kuuluu myös catering. Laadukas catering-palvelumme luo juhliisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, kakkukahvit tai trendikäs katuruoka? Istuva illallinen tai cocktailtilaisuus? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlasi kruunavat juhlapalvelumme loihtimat upeat täytekakut, jotka käyvät hääkakuksi, syntymäpäiväkakuksi tai jälkiruoaksi.