Juhlatilat Tampere

JUHLATILAT TAMPEREELLA

Etsitkö juhlatiloja tai hääpaikkaa Tampereen alueelta? Fazerilla on kaksi upeaa kokous- ja juhlatilaa Tampereella. Tilamme sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa ja sen välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tarjoamme edustavat tilat, maistuvat tarjoilut ja tunnelmallisen ympäristön – puitteet, joissa on helppo järjestää onnistuneet juhlat. Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi perhejuhliin, yritysjuhliin tai hääpaikaksi. Karonkka, edustustilaisuus tai pikkujoulut – kaikki onnistuu!

Voit järjestää monipuolisissa tiloissamme sekä aivan pieniä että suuriakin yritystilaisuuksia. Etsitpä juhlatilaa seitsemälle tai 700 hengelle, voit olla varma, että löydät meiltä juuri tarpeisiisi sopivan tyylikkään tilan. Tilamme muuntuvat niin istuviin tilaisuuksiin kuin cocktailtilaisuuksiinkin, Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit kokoustiloja yrityksellesi Tampereen alueelta.

Jos etsit nykyaikaisia varustettuja tiloja, jotka soveltuvat myös suurelle osanottajamäärälle, Valtatie 30 tarjoaa valoisat, modernit puitteet juhliisi. Tulli Business Parkin tyylikäs, avara ravintolasali sijaitsee puolestaan Tampereen ydinkeskustassa ja soveltuvat hyvin myös vaikkapa juhlaviin iltatilaisuuksiin.

Tampereen kokous- ja juhlapalvelumme sisältävät luonnollisesti myös tarjoilut. Laadukas catering-palvelumme luo juhliisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, kakkukahvit tai trendikäs katuruoka? Istuva illallinen tai cocktail-tilaisuus? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlasi kruunavat juhlapalvelumme loihtimat upeat täytekakut, jotka käyvät hääkakuksi, syntymäpäiväkakuksi tai jälkiruoaksi.