Juhlatilat Seinäjoki

JUHLATILAT SEINÄJOKI

Etsitkö juhlatiloja Seinäjoelta? Fazerilla on moderneja, muunneltavia juhlatiloja kaupungin keskustassa ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme juhliisi tyylikkäät tilat ja maistuvat tarjoilut. Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi perhejuhliin, yritysjuhliin tai hääpaikaksi. Karonkka, edustustilaisuus tai pikkujoulut – kaikki onnistuu!

Monipuoliset tilamme soveltuvat yhtä hyvin aivan pieniin kuin hyvin suuriinkin juhliin. Voit olla varma, että löydät meiltä juuri tarpeisiisi sopivan, edustavan tilan – etsitpä juhlatilaa viidelle tai 5 000 hengelle! Voit järjestää tiloissamme istuvia tilaisuuksia ja cocktailtilaisuuksia yhtä lailla. Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit kokoustiloja yrityksellesi Seinäjoen alueelta.

Mitä jos järjestäisit juhlasi paikassa, joka varmasti hurmaa vieraasi? Alvar Aallon suunnittelema Seinäjoen kaupunginteatteri sijaitsee ainutlaatuisessa Aalto-keskuksessa Seinäjoen keskustassa. Alvar Aallon suunnittelemilla Artek-kalusteilla ja -valaisimilla sisustetut tilat sopivat yritys- ja yksityisjuhliin jopa 140 vieraalle.

Seinäjoki Areenan muunneltavat tilat soveltuvat monenlaisiin tilaisuuksiin. Jos haluat löytää juhlapaikan, jossa ei tila lopu kesken, Seinäjoki Areenan tiloissa voi tarvittaessa järjestää bankettiruokailun vaikka 5 000 hengelle! Juhlatiloja on 16-300 osallistujalle.

Kokous- ja juhlapalveluumme Seinäjoella kuuluu myös catering. Laadukas catering-palvelumme luo juhliisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, kakkukahvit tai trendikäs katuruoka? Istuva illallinen tai cocktailtilaisuus? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlasi kruunavat juhlapalvelumme loihtimat upeat täytekakut, jotka käyvät hääkakuksi, syntymäpäiväkakuksi tai jälkiruoaksi.