Juhlatilat Porvoo

JUHLATILAT PORVOO

Oletko järjestämässä juhlia Porvoossa? Fazer tekee yhteistyötä Porvoon Taidetehtaan kanssa ja tarjoaa upeita  juhlatiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme juhliisi tyylikkäät puitteet ja maistuvat tarjoilut. Tilat sopivat hyvin esimerkiksi yritysjuhliin tai tyylikkääsen illalliseen. Karonkka, edustustilaisuus tai pikkujoulut – kaikki onnistuu!

Monipuolisissa tiloissamme järjestät yhtä lailla pienet kuin suuretkin juhlat. Voit olla varma, että löydät meiltä juuri tarpeisiisi sopivan, edustavan tilan – etsitpä juhlatilaa 20 tai 800 hengelle! Voit järjestää tiloissamme istuvia tilaisuuksia ja cocktailtilaisuuksia. Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit kokoustiloja yrityksellesi Porvoon alueelta.

Kokous- ja juhlapalveluumme Porvoossa kuuluu myös catering. Laadukas catering-palvelumme luo juhliisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, kakkukahvit tai trendikäs katuruoka? Istuva illallinen tai cocktailtilaisuus? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlasi kruunavat juhlapalvelumme loihtimat upeat täytekakut, jotka käyvät hääkakuksi, syntymäpäiväkakuksi tai jälkiruoaksi.