Juhlatilat Pori

JUHLATILAT PORI

Oletko järjestämässä juhlia Porissa? Fazerilla on sekä moderneja että historiallisia juhlatiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme juhliisi tyylikkäät puitteet ja maistuvat tarjoilut. Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi perhejuhliin, yritysjuhliin tai hääpaikaksi. Karonkka, edustustilaisuus tai pikkujoulut – kaikki onnistuu!

Porin Suomalaisen Klubin historiallisessa päärakennuksessa järjestät lämminhenkiset perhe- tai yritysjuhlat. Kirjurinluodon tuntumassa sijaitsevan Suomalaisen Klubin juhla- ja klubisalit sopivat noin 60-120 hengen tilaisuuksiin. 

Kokous- ja juhlapalveluumme Porissa kuuluu myös catering. Laadukas catering-palvelumme luo juhliisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, kakkukahvit tai trendikäs katuruoka? Istuva illallinen tai cocktailtilaisuus? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlasi kruunavat juhlapalvelumme loihtimat upeat täytekakut, jotka käyvät hääkakuksi, syntymäpäiväkakuksi tai jälkiruoaksi.