Juhlatilat Lahti

Juhlatilat Lahti

 

Oletko järjestämässä juhlia Lahdessa? Fazerilla on moderneja, muunneltavia juhlatiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme juhliisi tyylikkäät tilat ja maistuvat tarjoilut. Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi perhejuhliin, yritysjuhliin tai hääpaikaksi. Karonkka, edustustilaisuus tai pikkujoulut – kaikki onnistuu!

 

Monipuoliset tilamme soveltuvat yhtä hyvin aivan pieniin kuin hyvin suuriinkin juhliin. Voit olla varma, että löydät meiltä juuri tarpeisiisi sopivan, edustavan tilan. Voit järjestää tiloissamme istuvia tilaisuuksia ja cocktailtilaisuuksia yhtä lailla. Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit kokoustiloja yrityksellesi Lahden alueelta.

 

Ravintola Voitto sijaitsee upealla paikalla
hyppyrimäen juurella Lahden urheilukeskuksessa. Isossa auditoriossa on moderni esitystekniikka ja paikkoja 80 hengelle. Ravintolasali ja tilausravintola soveltuvat enimmillään 80-120 hengelle. Psst! Piristä juhliasi kokeilemalla mäkihyppysimulaattoria läheisessä Hiihtomuseossa!

 

Kokous- ja juhlapalveluumme Lahdessa kuuluu myös catering. Laadukas catering-palvelumme luo juhliisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, kakkukahvit tai trendikäs katuruoka? Istuva illallinen tai cocktailtilaisuus? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlasi kruunavat juhlapalvelumme loihtimat upeat täytekakut, jotka käyvät hääkakuksi, syntymäpäiväkakuksi tai jälkiruoaksi.