Juhlatilat Kuopio & Iisalmi

JUHLATILAT KUOPIO JA IISALMI

Oletko järjestämässä juhlia Kuopiossa tai Iisalmessa? Fazerilla on moderneja, muunneltavia juhlatiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme juhliisi tyylikkäät tilat ja maistuvat tarjoilut. Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi perhejuhliin, yritysjuhliin tai hääpaikaksi. Karonkka, edustustilaisuus tai pikkujoulut – kaikki onnistuu!

Monipuoliset tilamme soveltuvat yhtä hyvin aivan pieniin kuin hyvin suuriinkin juhliin. Voit olla varma, että löydät meiltä juuri tarpeisiisi sopivan, edustavan tilan – etsitpä juhlatilaa viidelle tai viidellesadalle vieraalle! Voit järjestää tiloissamme istuvia tilaisuuksia ja cocktailtilaisuuksia yhtä lailla. Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit kokoustiloja yrityksellesi Kuopion ja Iisalmen alueelta.

Tietoteknia sijaitsee Kuopion Tiedelaakson vehreällä yliopistoalueella. Tietoteknian valoisat, modernit tilat muuntuvat helposti erilaisiin tilaisuuksiin. Isossa auditoriossa on paikka 170 hengelle ja ravintolasalissa 150 hengelle. Lisäksi Tietotekniassa on pienempitä tiloja enimmillään 10 tai 30 hengelle. 

 

Etsitkö paikkaa rentoihin juhliin? Iisalmessa Olvi Oluthallin kokoustiloihin kuuluvat itse Oluthallin lisäksi tunnelmallinen panimoravintola ja kokouskabinetti. Oluthallissa perinteisille puupenkeille mahtuu istumaan noin 500 vierasta, ja muut tilat sopivat 40-120 vieraalle. Kesällä käytössä on myös viihtyisä terassi kauniin järvimaiseman keskellä – hieno paikka vaikkapa kesäisiin häihin, lakkiaisiin tai rippijuhliin.

Kokous- ja juhlapalveluumme Kuopiossa ja Iisalmessa kuuluu myös catering. Laadukas catering-palvelumme luo juhliisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, kakkukahvit tai trendikäs katuruoka? Istuva illallinen tai cocktailtilaisuus? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlasi kruunavat juhlapalvelumme loihtimat upeat täytekakut, jotka käyvät hääkakuksi, syntymäpäiväkakuksi tai jälkiruoaksi.