Juhlatilat Kouvola & Kuusankoski

JUHLATILAT KOUVOLA JA KUUSANKOSKI


Etsitkö juhlatiloja Kouvolasta tai Kuusankoskelta? Fazerilla on tyylikkäitä tiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme juhliisi upeat puitteet ja maistuvat tarjoilut. Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi perhejuhliin, yritysjuhliin tai hääpaikaksi. Karonkka, edustustilaisuus tai pikkujoulut – kaikki onnistuu!

Monipuoliset juhlatilamme soveltuvat yhtä hyvin aivan pieniin kuin hyvin suuriinkin juhliin. Voit olla varma, että löydät meiltä juuri tarpeisiisi sopivan, edustavan juhlapaikan. Voit järjestää tiloissamme istuvia tilaisuuksia ja cocktailtilaisuuksia yhtä lailla. Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit kokoustiloja yrityksellesi Kouvolan ja Kuusankosken alueelta.

Kouvolassa Kasarmiravintola sijaitsee idyllisellä Venäjän vallan aikaan rakennetulla kasarmialueella. Kasarmiravintolassa on 200-paikkaisen ravintolasalin lisäksi pienempiä juhlatiloja 16-192 hengelle.

Ravintola Koskela Kuusankoskella tarjoaa juhliisi upean historiallinen miljöön. Entisessä Kymijoentehtaiden edustuskerhossa on ravintolasali ja kahvilasali, joissa voit järjestää tilaisuuden enimmillään noin 300 hengelle. Pienemmissä saleissa on tilaa noin 60 vieraalle.

Kokous- ja juhlapalveluumme Kouvolassa ja Kuusankoskella kuuluu myös catering. Laadukas catering-palvelumme luo juhliisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, kakkukahvit tai trendikäs katuruoka? Istuva illallinen tai cocktailtilaisuus? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlasi kruunavat juhlapalvelumme loihtimat upeat täytekakut, jotka käyvät hääkakuksi, syntymäpäiväkakuksi tai jälkiruoaksi.