Juhlatilat Kokkola, Pietarsaari & Vaasa

JUHLATILAT KOKKOLA, PIETARSAARI JA VAASA

Oletko järjestämässä juhlia Kokkolassa tai Pietarsaaressa? Fazerilla on moderneja, muunneltavia juhlatiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme juhliisi tyylikkäät tilat ja maistuvat tarjoilut. Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi perhejuhliin, yritysjuhliin tai hääpaikaksi. Karonkka, edustustilaisuus tai pikkujoulut – kaikki onnistuu!

Monipuoliset tilamme soveltuvat yhtä hyvin aivan pieniin kuin hyvin suuriinkin juhliin. Voit olla varma, että löydät meiltä juuri tarpeisiisi sopivan, edustavan tilan – etsitpä juhlatilaa kahdeksalle tai kahdeksallesadalle! Voit järjestää tiloissamme istuvia tilaisuuksia ja cocktailtilaisuuksia yhtä lailla. Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit kokoustiloja yrityksellesi Kokkolan ja Pietarsaaren alueelta.

Coccolita sijaitsee aivan kaupungin keskustassa kauppatorin kupeessa. Coccolitan avarat ja viihtyisät tilat sopivat sekä pienimuotoisiin perhejuhliin että isompiin yritystilaisuuksiin. Kokkola-salissa on tilaa 500 juhlijalle. Lisäksi Coccolitassa on ravintolasali 160 vieraalle istuvaan tilaisuuteen tai cocktail-tilaisuuksiin jopa 800 hengelle sekä erikokoisia kabinetteja.

Etsitkö tilaa, jossa ääni kantaa varmasti koko suurelle joukolle? Snellman-sali suuriin tilaisuuksiin erinomaisen akustiikkansa ansiosta. Istumapaikkoja on 400-600 tilaisuuden luonteen mukaan. Voit myös vuokrata ravintola- ja aulatiloja yhdessä tai erikseen.

Allegro sijaitsee Pietarsaaren sydämessä torin läheisyydessä. Asiakaspaikkoja ilmavassa ja vaaleassa tilassa on noin 200. Allegro tarjoaa tilaisuuteesi uskomattomat historialliset puitteet, joissa eri vuosisatojen rakennustyylit kohtaavat modernin tekniikan.

Vaasassa teitä palvelee Vaasan kaupunginteatterin ravintola Kulma. Ravintola Kulma sijaitsee Vaasan keskustassa arkkitehti A.W. Stenforsin suunnittelemassa, kauniin jugend-tyylisen teatteritalon hurmaavassa ja tunnelmallisessa ravintolasalissa. Laadukkaiden väliaika- ja juhlatarjoiluiden äärellä viihtyvät niin yritys- kuin perhejuhlienkin vieraat. 

Kokous- ja juhlapalveluumme Kokkolassa ja Pietarsaaressa kuuluu myös catering. Laadukas catering-palvelumme luo juhliisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, kakkukahvit tai trendikäs katuruoka? Istuva illallinen tai cocktailtilaisuus? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlasi kruunavat juhlapalvelumme loihtimat upeat täytekakut, jotka käyvät hääkakuksi, syntymäpäiväkakuksi tai jälkiruoaksi.