Juhlatilat Helsinki

JUHLATILAT HELSINGISSÄ

Etsitkö juhlatiloja tai hääpaikkaa Helsingin alueelta? Fazerilla on useita upeita, muunneltavia juhlatiloja aivan Helsingin keskustassa ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Munkkivuoressa. Tarjoamme tyylikkäät tilat, maistuvat tarjoilut ja tunnelmallisen ympäristön juhliisi. Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi perhejuhliin, yritysjuhliin tai hääpaikaksi. Karonkka, edustustilaisuus tai pikkujoulut – kaikki onnistuu!

Voit järjestää monipuolisissa tiloissamme sekä aivan pieniä että suuriakin yritystilaisuuksia. Etsitpä juhlatilaa neljälle tai 400 hengelle, voit olla varma, että löydät meiltä juuri tarpeisiisi sopivan, edustavan tilan. Tilamme muuntuvat niin istuviin tilaisuuksiin kuin cocktailtilaisuuksiinkin, Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit kokoustiloja yrityksellesi Helsingin alueelta.

Etsitkö tilaisuuteesi jotain ainutlaatuista? Miltä tuntusi hurmata vieraat saunomalla Helsingin kattojen yllä? Ravintola Pääpostin edustussaunatilat  10. kerroksessa tarjoavat upean näkymän Töölönlahdelle. Tai etsitkö juhlatilaa, joka jättää pysyvän muiston? Historialliset tilamme WTC:n komeassa pankkiholvissa tai AnnaK:n uusrenessanssitalon huipulla takaavat hienot puitteet juhliisi.

Helsingin kokous- ja juhlapalvelumme sisältävät luonnollisesti myös tarjoilut. Laadukas catering-palvelumme luo juhliisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, kakkukahvit tai trendikäs katuruoka? Istuva illallinen tai cocktail-tilaisuus? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlasi kruunavat juhlapalvelumme loihtimat upeat täytekakut, jotka käyvät hääkakuksi, syntymäpäiväkakuksi tai jälkiruoaksi.