Alta voit tutustua asiakkaidemme kokemuksiin erilaisista juhlatilaisuuksista.

Hei Katja ja kumppanit,
Kiitos vielä kerran loistavista liiketoimintaseminaarimme järjestelyistä Valtatie30:ssä. Tilaisuuteemme osallistui 65 henkilöä eri puolelta Suomea ja ulkomailta. Ulkomaisten vieraidemme palaute oli yksiselitteisesti loistavaa: auditorio, kokoustilat, tarjoilut ja henkilökunnan avuliaisuus saivat parhaat mahdolliset kiitokset. Kehuja tuli myös kotimaisilta vierailtamme: järjestelyistä, tiloista, tarjottavista, lahjakasseista, henkilökunnan avuliaisuudesta ja sijainnista.

Uusia yhteisiä tilaisuuksia odotellen, Maija-Liisa S
----------
Kiitos, juhlat onnistuivat hyvin. Palvelu oli hyvää ja ripeää. Ruuan esillepano oli kaunista ja maut kohdillaan.
Riitta L
----------
Tarjoilut ovat onnistuneet hienosti ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ruokaan. Erityiskiitokset Pääpostin keittiölle ja Jukka Tujuselle: lihapullat ja muusi ovat olleet erityisen hyviä, ja Jukka hoitanut tilaisuudet sujuvasti ja ammattimaisesti.
Terhi H
----------
Kokonaisuus kaikkine mietittyine yksityiskohtineen toimi niin upeasti, että vieläkin hymyilyttää. Kasvisruoka tuotiin hyvin ja maistuvasti esille. Värit, maut ja esillepano olivat herkullisia ja houkuttelevia. Illallinen oli täydellinen! Ammattitaitoisen henkilökunnan työskentelyä salissa oli hienoa katsella. Palvelu toimi koko ajan tyylikkään huomaamattomasti.
Sari S
----------
Poikamme häiden järjestelyissä oli mukana ravintola Kadetin ravintolapäällikkö Jyrki Kemppainen. Saimme häneltä erittäin hyvää palvelua. Ilman asiantuntemusta sekä joustavaa ja ripeää toimintaa emme olisi onnistunet häiden järjestelyissä. Jyrkillä oli ratkaisu kaikkiin kysymyksiin. Valmistellessamme salia hääkuntoon Jyrki tuli kotoaan auttamaan meitä. Jälkeen päin kuulin, että Jyrkillä oli kotonaan pieni vauva, ja siitä kesken kaiken hän lähti meitä auttamaan. Kiitokset siis Jyrkille hyvästä palvelusta! Saimme erittäin hyvän palvelukokemuksen ja mielelläni suosittelen Kadettia kaikenlaisten juhlien järjestämiseen.

Terveisin
Jouni H