Asio Kokousvaraus

Asio Kokousvaraus on suomalainen, Asio-Data Oy:n kehittämä ja ylläpitämä kokoustilojen ja ravintolapalveluiden varausohjelmisto. 

Compass Groupilla käytössä oleva ohjelmisto on räätälöity kokoustilojen ja ravintolapalveluiden varaustoiminnan monipuoliseen hyödyntämiseen. Asio toimii pilvipalveluna, eikä vaadi erillistä asentamista. Tutustu alta Asion käyttöön Compass Groupin kohteissa erilaisten ohjeiden avulla.

Kirjalliset ohjeet

Tutustu Asion toimintaan kuvallisten ohjeiden kautta. Alla linkit ohjetiedostoihin: kokousvarauksiin sekä tilaustarjoiluiden tilaamiseen.

Asio_asiakasohje_kokousvaraus.pdf

Asio_asiakasohje_tilaustarjoilut.pdf

Herkulliset tarjottavat

Tutustu myös jokaisen kohteen vaihtelevaan ja herkulliseen kokoustarjoiluvalikoimaan. Tarjoiluilla luot pienellekin tilaisuudelle uutta luonnetta.

Asio-ravintolamme

Täällä voit tutustua Asion ulkoasuun ja toimintoihin ilman omia tunnuksia. Samalla pääset tutustumaan monipuoliseen kokousravintola valikoimaamme.

Compass Group Suomen Asio ravintolat.

Video-ohjeet

Tutustu alta Asion käyttöön videoiden muodossa. Videoilla kerrotaan miten teet kokousvarauksen, miten teet tilaustarjoilutilauksen ja mitä toimintoja löytyy oman profiilin takaa. Videoissa ei ole ääntä.

Miten varaan kokoustilan?

Miten tilaan tarjoiluita?

Mitä tietoja voin ylläpitää omassa profiilissani?

 

pba.png Tutustu Asio-Data Oy:n tarjoamiin palveluihin tarkemmin täältä.