Fazer Food & Co Meetings & Events on mukana Kongressimessuilla tänäkin vuonna. Messuosastollamme löydät uusien uniikkien kokous- ja juhlakohteiden lisäksi tuulahduksia ajankohtaisista kokoustarjoiluiden trendeistä.

Uusia upeita kokous- ja juhlakohteita

Fazer Food & Co Meetings & Events -palvelun piiriin ovat tulleet mm. Keskustakirjasto Oodi, Kravattitehdas ja Hotel Haaga Central Park. Kohteisiin pääset tutustumaan paremmin tilavaraussivuiltamme.

 

Viiden tähden hävikkibuffet

Viiden tähden hävikkibuffetin avulla saat vieraillesi uudenlaisen ja vastuullisen ruokaelämyksen. Hävikkibuffetin taustalla on halu toimia paremman hiilijalanjäljen puolesta ja kehittää ravintoloiden valikoimaa ympäristöystävällisempään suuntaan. Menun vaihtoehdot on loihdittu hyödyntämällä ravintolan tilauksien ylijäämäraaka-aineita. Menun perusrakenne on aina tiedossa, mutta sen tarkka sisältö pysyy yllätyksenä viime metreille saakka. Ideat ruoista syntyvät viime hetkellä, kun työstettävät raaka-aineet ovat tiedossa. 

Menu koostuu salaattibuffetista, lämpimästä ruoasta ja jälkiruoasta. Salaattibuffetissa on tarjolla kaksi erilaista kasvissalaattia ja kaksi ruokaisaa salaattia sekä Fazerin leipää ja levitettä. Lämmin ruoka sisältää kaksi erilaista lämmintä annosta, joista toinen on kasvisruoka. Jälkiruokana tarjoillaan pientä makeaa. Hävikkimenu voidaan toteuttaa pienemmille, alle 100 hlö seurueille.

hävikkibuffee_salaatti_860x390.jpg

 

Kujeilevan kanin kasvisvaihtoehto

Wicked Rabbit -kasvismenu tarjoilee täysipainoista kasvisruokaa, josta lihaa syövät pitävät yhtä paljon kuin vannoutuneet kasvissyöjätkin. Tässä menussa on kyse hyvin syömisestä, täyteläisten makujen arvostamisesta ja siitä, ettei itseään kannata ottaa liian vakavasti.

 

Löydät Fazer Food & Co Meetings & Events :in osastolta numero 40. Tervetuloa!