Me Fazerilla suosimme aina ruoissamme kasviksia. Kasvispainotteisuus on yhä kasvava trendi, josta on helppo olla innoissaan, tuovathan kasvikset lisää valinnanvaraa, väriä ja iloa lautasillemme.

Olemme jatkuvasti lisänneet kasvisten osuutta ruoissamme ja kannustamme myös asiakkaitamme suosimaan kasviksia, sillä se on valinta, joka auttaa jaksamaan ja voimaan hyvin. Emme pyri korvaamaan lihaa lautasilla kokonaan, vaan ennemminkin tahdomme muuttaa ruokavalion painopistettä. Liha on hyvä proteiininlähde, mutta se saisi olla sivuroolissa.

Haluamme tarjota aina niitä kasviksia, jotka ovat sillä hetkellä sesongissa, koska se nyt vaan on fiksua syödä kasvikset silloin, kun ne ovat parhaimmillaan.

FFCo_Meetings&Events_kasvisvaihtoehtoja_860x300.jpg

Herkullinen tehtävämme on ollut kehittää yhä uusia kasvisreseptejä, jotka tuovat kasviksista niiden parhaat puolet esille. Hyvä esimerkki on vaikkapa huikean herkullinen Halloweenmenumme, joka on kokonaan rakennettu syyskauden upeista kasviksista.

Se, että syömme enemmän kasviksia, on tietenkin hyväksi myös planeetallemme. Teemme siis päivittäin ympäristötyötä, joka maistuu hyvältä – mikä voisi olla parempaa!

Haluatko kuulla lisää kokous- ja edustustarjoiluidemme kasvisvaihtoehdoista?

Ota yhteyttä tai tee tarjouspyyntö täällä.