Teemme Fazerin ravintoloissa jokainen päivä ruokaa yli 100 000 ihmiselle: lounaita lapsille ja vanhuksille, kahvituksia kokousten arvovieraille, kakkutarjoiluita juhlapäiväänsä viettäville sankareille. Meillä on suuri vastuu ruokamme terveellisyydestä ja vastuullisuudessa, mutta kaikki lähtee kuitenkin siitä, että ruokamme maistuu hyvältä ja että se tarjoaa iloa ja nautintoa.

Hyvä esimerkki maun huippuosaamisestamme on keittiömestareistamme koostuvan Fazer Culinary Team Finlandin olympiavoitto vuonna 2016 ja hopeasija MM-kisoissa vuonna 2018. Olemme saavutuksistamme ylpeitä, ja tätä samaa osaamista ja hyvän maun tuntemusta tahdomme tuoda ravintoloihimme ja kokous- ja juhlapalveluumme.

Fazer_Mika_pesonen_860x390.jpg

Makutottumukset muuttuvat jatkuvasti, ja siksi myös meidän on koko ajan kehityttävä ja pysyttävä ajan hermolla. Ravintoloissamme on aloittanut aivan uudenlainen ammattikunta, parisen kymmentä Gastro Chefiä, joiden työ näkyy esimerkiksi ruokamme jatkuvana uudistumisena ja sen maun kehittämisenä.

Ruoka on intohimomme ja haistelemme jatkuvasti ruoka-alan uusimpia trendejä. Olemme iloisia siitä, että tällä hetkellä vallalla olevat supertrendit hyvinvointi, vastuullisuus ja kasvisten suosiminen sopivat niin hyvin yhteen omien arvojemme kanssa. Nämä kaikki näkyvät myös kokous- ja juhlamenuissamme, ja panemme parastamme niin muutaman hengen kesken vietettäviin perhejuhliin kuin tuhansia ihmisiä yhteen kokoavaan konferenssiin.

FFCo_Meetings&Events_mustapapubrownie_860x390.jpg

Hyvän olon ja herkullisten makujen lisäksi ruokamme tarjoavat aina myös jotain vähän enemmän: iloa elämääsi tai vaikkapa puheenaiheen tilaisuuden alkajaisiksi. Kokeile esimerkiksi jaettavaksi tarkoitettuja sharing-kokouslautasiamme tai tarjoa juhlavieraillesi mehevää mustapapubrownietamme – takuuvarma juhlien hitti!