Hotel Haaga Central Parkin kokousliiketoiminta siirtyivät osaksi Fazer Food & Co Meetings & Events -palvelua 1.2.2019. Tervetuloa kokoustamaan hyvän olon hotelliin Helsingin keskuspuiston laidalle!

Kaikki kokoustilat ovat hyvin varusteltuja ja miellyttäviä kaikille aisteille. Vaaleat rauhalliset värit sekä luonnonvalo ja ympäröivä luonto antavat kokouspäivään rauhallisen, mutta energisen fiiliksen.

Kokoustilat on nimetty keskuspuistossa esiintyvien metsä- tai luontoalueiden mukaan. Tarjolla on kahdeksan (8) hyvin varusteltua kokoustilaa ja jokainen niistä on hieman erilainen, oma yksilönsä. Suurin varattavissa oleva tila on 240 hengen auditorio, pienin 10 hengen inspiroiva tila Männikkö.

Vihreä ja energinen teema jatkuu myös kokoustarjoiluissa, sillä itsestään huolehtiminen ja panostaminen kokonaisvaltaiseen hyvään oloon pitää mielen virkeänä koko päivän.

Kokoustilojen yhteydessä oleva Ravintola Central Park palvelee asiakkaitaan aamusta aina iltamyöhään. Tutustu ravintolaan ja sen palveluihin täältä.