Kokoustilat Pori

KOKOUSTILAT PORI

Etsitkö kokoustiloja Porista? Fazerilla on tyylikkäitä, muunneltavia tiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme tilaisuuksiisi upeat puitteet, erinomaisen kokousvarustelun ja herkullisen cateringin.

Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi kokouksiin, koulutustilaisuuksiin tai neuvotteluihin. Löydät meiltä edustavia, monikäyttöisiä tiloja myös yritystapahtumiin, seminaareihin ja edustustilaisuuksiin.

Voit järjestää monipuolisissa tiloissamme sekä aivan pieniä että suuria, monen sadan hengen yritystilaisuuksia. Fazerilla on Porissa kabinetteja, auditorioita ja kokoustiloja 10–400 hengelle – kaikkiin yrityksesi tarpeisiin! Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit tunnelmallista hääpaikkaa tai juhlatiloja yritys- tai perhejuhliin Porissa.

Haluatko järjestää tilaisuutesi moderneissa, hyvin varustelluissa tiloissa? Pripoli Porin teknologiakeskuksen tiedepuistossa tarjoaa tilat jopa yli 400 hengelle. Suuren auditorion lisäksi löydät Pripolista myös kokoustiloja 10-40 hengelle sekä viihtyisät saunatilat rentoihin saunailtoihin.

Porin Suomalaisen Klubin historiallisessa päärakennuksessa järjestät lämminhenkisen tilaisuuden. Kirjurinluodon tuntumassa sijaitsevan Suomalaisen Klubin juhla- ja klubisalit sopivat noin 60-120 hengen tilaisuuksiin. Muista myös edustavat saunatilat 30 hengelle!

Kokous- ja juhlapalveluihimme Porissa sisältyy myös catering. Ammattitaitoinen catering-palvelumme luo tilaisuuksiisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, cocktail-palat tai trendikäs katuruoka? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlapalvelumme tarjoaa myös monipuolisen valikoiman valmiita kokouspaketteja, joista voit valita.