Juhlatilat Pori

JUHLATILAT PORI

Oletko järjestämässä juhlia Porissa? Fazerilla on sekä moderneja että historiallisia juhlatiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme juhliisi tyylikkäät puitteet ja maistuvat tarjoilut. Tilamme sopivat hyvin esimerkiksi perhejuhliin, yritysjuhliin tai hääpaikaksi. Karonkka, edustustilaisuus tai pikkujoulut – kaikki onnistuu!

Monipuolisissa tiloissamme järjestät yhtä lailla pienet kuin suuretkin juhlat. Voit olla varma, että löydät meiltä juuri tarpeisiisi sopivan, edustavan tilan – etsitpä juhlatilaa kymmenelle tai 400 hengelle! Voit järjestää tiloissamme istuvia tilaisuuksia ja cocktailtilaisuuksia. Muista kääntyä puoleemme myös silloin, kun etsit kokoustiloja yrityksellesi Porin alueelta.

Etsitkö juhlapaikaksi moderneja, hyvin varusteltuja tiloja? Pripoli Porin teknologiakeskuksen tiedepuistossa tarjoaa edustavat, nykyaikaiset juhlatilat jopa yli 400 hengelle. Suuren auditorion lisäksi löydät Pripolista myös pienempiä juhlatiloja 10-40 hengelle sekä viihtyisät saunatilat rentoihin saunailtoihin, vaikkapa polttareihin tai kavereiden saunailtaan!

Porin Suomalaisen Klubin historiallisessa päärakennuksessa järjestät lämminhenkiset perhe- tai yritysjuhlat. Kirjurinluodon tuntumassa sijaitsevan Suomalaisen Klubin juhla- ja klubisalit sopivat noin 60-120 hengen tilaisuuksiin. 

Kokous- ja juhlapalveluumme Porissa kuuluu myös catering. Laadukas catering-palvelumme luo juhliisi herkullista tarjottavaa aamusta iltaan, suolaisesta makeaan. Brunssi, kakkukahvit tai trendikäs katuruoka? Istuva illallinen tai cocktailtilaisuus? Kyllä järjestyy! Voit jättää järjestelyt huoletta meille, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolta vieraistasi ja tilaisuuden sujuvuudesta. Juhlasi kruunavat juhlapalvelumme loihtimat upeat täytekakut, jotka käyvät hääkakuksi, syntymäpäiväkakuksi tai jälkiruoaksi.