Caravan 2017 tapahtuma järjestetään Lahden Messukeskuksessa 15.-17.9.2017 Tapahtuma kokoaa yhteen alan harrastajia ympäri Suomen. Yhteensä tapahtumassa on kävijöitä kolmen päivän aikana n. 16.000-18.000.

Tapa tehdä tapahtumia on muuttunut ja vieraat odottavat yhä enemmän kokonaiselämystä kaikille aisteille; teemoja, viihtyisyyttä ja mukavaa yhdessä oloa sekä lisäohjelmaa sekä erinomaista ruokaa. Fazer on mukana Carava 2017 tapahtumassa tuomalla messuvieraille päivänmittaan vaihtuvia makuelämyksiä.

Tapahtumapäivillä on omat teemansa ja herkkunsa. Perjantaina matkataan kahdestaan ja etsitään parhaimpia vinkkejä pariskuntien matkusteluun. Lauantaina tutustutaan matkakohteisiin eripuolilta Suomea ja sunnuntai on perheiden päivä.

Tarjoilut noudettelevat päivien teemoja, joten joka päivä saa jotakin uutta ja erilaista, vinkkejä makumatkoihin. Fazer tuo street food ruoan lähelle messuvieraita, tarjolla on hampurilaisia, hotdogeja ja pientä purtavaa kahviloista sekä makeita herkkuja kahvin kera. Messupäivän lomassa voi myös nauttia lasillisen kuohuvaa.

Kahviloista löytyy aamuvirkuille aamupalaa ja raikkaita smootheja. Lapset pääsevät herkuttelemaan munkkibaarissa ja messujen lomassa voit myös maistella herkkuja kiertävistä myyntikärryistä.

Tervetuloa kokemaan makumatka Caravan 2017 tyyliin!